Mitä Britannian Got Talent -voittajat tekivät seuraavaksi?

Mitä Elokuvaa Nähdä?

ITV: n pitkäaikainen kyvykkyysnäyttely Britain's Got Talent kruunasi viime yönä viime vuoden 2020 mestaruutensa, kun musikaali koomikko Jon Courtenay voitti paikan Royal Variety Performance -tapahtumassa ja 250 000 puntaa.

Mainos

47-vuotias voitti kansakunnan sydämet koomisella mutta särkevällä odeellaan vuodelle 2020 ja tuli näyttelyn 14. voittajaksi.

Vaikka BGT on löytänyt käyttämättömiä kykyjä vuodesta 2007, on helppo unohtaa, mitkä tanssiryhmät, taikurit ja muusikot voittivat arvostetun lahjakkuuden edellisten vuosien aikana.

Olemme koonneet kaikki Britain's Got Talentin edelliset voittajat ja sen, mitä he ovat tehneet esiintymisistään kuninkaallisessa varieteenäyttelyssä.

Sarja 14 - Jon Courtenay

ITV

Musiikkikoomikko Jon Courtenay tuli viime yönä Britain’s Got Talentin 14. mestariksi voitettuaan kansanäänestyksen koomisella oodillaan vuoteen 2020.

47-vuotias, joka oli Ant ja Decin kultainen äänimerkki, herätti tuomareita kyyneliin välieränsä aikana kunnioituksella myöhään isälleen, ennen kuin hän lauloi NHS: n ja Sir Kapteeni Tom Mooren taputtamisesta viime yönä. näytä.

Sarja 13 - Colin Thackery

Chelsean eläkeläinen Colin Thackery voitti viime vuonna laulutaidollaan ja kirkkaan punaisella univormullaan Ison-Britannian sydämet ja tuli näyttelyn historian vanhimmaksi voittajaksi.

90-vuotias on ollut kiireinen BGT-voiton jälkeen. Laulettuaan vuoden 2019 Royal Variety Performance -tapahtumassa hän julkaisi Love Changes Everything -albumin, jonka korkein sija oli Ison-Britannian listalla, ja omaelämäkerran.

Hän palasi myös tämän vuoden live-esityksiin antamaan sydämenlämmittävän esityksen Susiexissä etänä kuvatusta Jackie DeShannonin What The World Needs Now Is Love -elokuvasta.

Sarja 12 - Lost Voice Guy

Stand-up Lost Voice Guy (oikea nimi Lee Ridley) - joka esiintyy puheen syntetisaattorilla kuuden kuukauden ikäisenä diagnosoidun aivohalvauksen jälkeen - voitti BGT-vuodensa upealla tyylillä. Hän keräsi 21 prosenttia lopullisesta äänestä - valtava määrä, kun otetaan huomioon, että hän vastustaa yhdeksää muuta tekoa.

Hän esiintyy edelleen voitonsa jälkeen ja otti pääroolin yhdessä kirjoittamansa Radio 4 -sitcom Ability -sarjan toisessa sarjassa. Tästä seuraa Matt - 25-vuotias, joka Ridleyn tavoin voi puhua vain tabletilla olevan sovelluksen avulla - siirtymällä kiinteään osuuteen parhaan kaverinsa Jessin ja tapaavan hoitajan / rikkakasvikauppiaan / knock-off-TV-myyjän Bobin kanssa.

Susan Boylen ja Paul Pottsin tavoin Lost Voice Guy kilpaili America's Got Talent: The Champions -tilassa, joka tähti spin-off-kilpailussa, jossa 50 voittajaa ja finalistia monista muista Got Talent -sarjaryhmistä kilpailee kruunattavaksi maailmanmestariksi.

Lost Voice Guy pudotettiin kuitenkin ensimmäisellä kierroksella.

Breakdancer George Sampson vaikutti sekä tuomareihin että katsojiin liikkeillään ja voitti lopulta Britain’s Got Talent -sarjan vuonna 2008.

Hänen esiintymisensä Mint Royalen remixille Singin 'in the Rain osoittautui niin suosituksi, että kappale itse nousi Ison-Britannian musiikkilistalle ja nousi numeroon 1. George siirtyi näyttelijäksi ja on soittanut Kyle Stackia Waterloo Roadilla, Gary Mount Pleasantissa ja näytteli Emmerdalessa.

Sarja 1 - Paul Potts

Britain’s Got Talent -palkinnon voittaja Paul Potts (Getty)

Britannian Got Talentin ensimmäisestä sarjasta vuonna 2007 yli kaksi miljoonaa ääntä annettiin finaalissa, jossa oopperalaulaja Paul kohosi suosikki Connie Talbotia, jonglöörejä The Bar Wizards, teatteriesittäjä Bessie Cursorsia, komedianukkeja esittävän Damon Scottin ja tanssiryhmän kanssa. Kombat Breakers.

Kun hänet ilmoitettiin voittajaksi, Paul kiitti ihmisiä, jotka äänestivät hänen puolestaan, ja sanoi, että hän voitti ehdottomasti huijarit.

Paulilla on ollut menestyvä laulajaura, kun taas hänen elämästään James Cordenin pääosassa nimeltään Yksi mahdollisuus voitti vaihtelevia arvosteluja vuonna 2013.

Jos etsit lisää katsottavaa, tutustu TV-oppaaseen.