Madrid Open 2021: n aikataulu - järjestys sunnuntaina 9. toukokuuta

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Madrid Open 2021 viimeinen päivä on tulossa, ja meille on luvattu jännittävä lähellä jännittävää turnausta.

Mainos

Eilen WTA: ssa oli valtava yllätys, kun kolmanneksi sijoittunut Aryna Sabalenka kaataa maailmancupin Ash Bartyn saadakseen tittelin.

gta san andreas ps4 huijauskoodit

Se oli kova kolmen erän eepos, jossa Sabalenka otti ensimmäisen sarjan alle 25 minuutissa, pudottamatta yhtä peliä.

Mutta siemen nro 1 taisteli takaisin ja otti toisen sarjan, jättäen kaiken kolmannelle.

Finaali päättyi 6-0, 3-6, 6-4 Sabalenka nousi kärkeen (muuten hän pudotti vain yhden sarjan kaikista turnauksista ja se oli tässä ottelussa).

Fanit voivat odottaa samanlaista eeppistä yhteentörmäystä ATP-finaalissa tänään, jolloin Alexander Zverev (nro 5) nousee 8. sijalle Matteo Berrettinille.

Miesten kaksinpelissä Marcel Granollers ja Horacio Zeballos (nro 3) nousevat Nikola Mekticiä ja Mate Pavicia (nro 2) vastaan, mikä on varmasti läheinen kohtaaminen.

RadioTimes.com tuo sinulle täydellisen Madrid Open 2021 -aikataulun ja järjestyksen tänään.