I'm A Celeb -finaalien äänestykset olivat lähellä Jacqueline Jossaa ja Andy Whymentiä

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Viidakon kuningatar on kruunattu, mutta I'm A Celebrity -tulos meni melkein toisin.

eksynyt avaruuteen 2017
Mainos

EastEnders-tähti Jacqueline Jossa oli finaalissa Coronation Streetin Andy Whymentin rinnalla, ja vaikka hän otti kotiin arvostetun tittelin, uusi tilastot ITV: ltä osoittavat, että fanit jakautuivat melko tasaisesti siitä, kenen pitäisi olla seuraava viidakon hallitsija.

Jossa voitti kilpailun 50,61 prosentilla yleisön äänistä, ja Whyment oli erittäin lähellä 49,39 prosenttia - ero vain 1,22 prosenttia.

Tämä on kaukana Vuoden 2018 sarja , jonka mukaan entinen jalkapallopäällikkö Harry Redknapp ansaitsi maanvyöryn voiton, joka sai 68,95 prosenttia äänistä finalisti Emily Atackin 31,05 prosenttiin.

Capital FM -esittäjä Roman Kemp sijoittui tämän vuoden sarjassa kolmanneksi, jäädessään finaaliin 29 prosentilla äänistä Jacqueline ja Andyn vastaaville 36 ja 33 prosenttia.

Vaikka tänä vuonna I'm A Celebrity näki juontaja Anthony McPartlinin paluun poissaolonsa jälkeen vuonna 2018, se ei riittänyt piirtämään erinomaisia ​​katsojalukuja.

Arviot laskivat merkittävästi sarjan aikana ja laskivat ensi-iltansa 10 miljoonasta noin viiteen miljoonaan myöhemmin kilpailussa.

maya lopez ihme
Mainos

Vuosittainen kulissien takana I'm A Celebrity: Coming Out -jakso lähetetään torstaina 12. joulukuuta ITV: ssä klo 21.00.