Kaikki The Voice UK -voittajat - ja missä he nyt ovat

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Pandemian takia pitkittyneen odotuksen jälkeen The Voice 2021 kruunasi lopulta ansaitun voittajan ja kääri yhdeksännen sarjan viime kuussa.

Mainos

Isäntä Emma Willis ilmoitti voittajaksi Chitapan siunauksen, joka vei kotiin Polydorin kanssa tehdyn levytyssopimuksen himoitun palkinnon.

Voisiko tämän vuoden voittaja saavuttaa valtavirran menestystä ja maailmanlaajuista tähtiä?

Koska The Voice UK on jo otettu käyttöön uudelle sarjalle ITV: llä vuonna 2021, otamme matkan muistimuistia pitkin ja palautamme mielemme aiempiin voittajiin vuosien varrella.

Sarja yhdeksän - Bliting Chitapa (2020)

Siunaus Chitapa

The Voice UK

Siunaus Chitapa kruunattiin The Voice -kilpailun voittajaksi tänä vuonna. Finaaliin pääsi neljä finalistia - Blessing, Gevanni Hutton, Jonny Brooks, Brooke Scullion.

Blessing ja Jonny saivat tilaisuuden laulaa tittelistä ja molemmat tarjosivat liikkuvia balladeja voittaakseen yleisön äänestyksen. Emma Willis ilmoitti Blessingin mestariksi ja voitti elämää muuttavan äänityssopimuksen Polydorin kanssa.

Kahdeksas sarja - Molly Hocking (2019)

ITV

Molly Hockingista, joka oli tuolloin vasta 18-vuotias, tuli The Voice -lehden kahdeksas voittaja ja lahjoitti mentori Olly Murs ensimmäisellä voitollaan sarjassa.

Molly meni 23-vuotiasta Liverpoolin lauluopettajaa Deana Walmsley vastaan ​​voittamaan duettonsa Ollyn kanssa Simply Red's Stars -elokuvassa, ja Tähti-esitys on syntynyt, jota en koskaan enää rakasta.

Valitettavasti Mollylle hänen voittavan singlensä, jota en koskaan enää rakasta, saavutti vain numeron 73 Britannian singlelistalla. Hän piti julkaista toisen singlensä After the Night Before maaliskuussa, mutta se viivästyi pandemian takia. Kappale julkaistiin lopulta 6. marraskuuta yhdessä musiikkivideon kanssa. Molly esitti kappaleen The Voicen semifinaalin aikana.

Seitsemäs sarja - Ruti Olajugbagbe (2018)

Ruti on The Voice UK 2018 (ITV, FT)

warhammer total war 3 julkaisupäivä

Essexin teini-ikäinen opiskelija Ruti Olajugbagbe kruunattiin The Voice -kilpailun voittajaksi, kun hänet oli valmentanut mentori Sir Tom Jones.

Ruti kohtasi kovaa kilpailua finaalissa, kun hän nousi Donel Mangenaa, Belle Vocia ja Lauren Bannonia vastaan. Voitonsa jälkeen hän julkaisi version Dreams by The Cranberries debyyttisinglinsä, joka saavutti ykkönen Ison-Britannian iTunes-listalla ja debytoi numerolla 14 UK Singles -listalla. Kappale oli kuitenkin listattu vain yhden viikon ajan.

18-vuotias palasi A-tasojensa viimeistelyyn voitonsa jälkeen, mutta valmentaja Sir Tomin mukaan enemmän materiaalia on tulossa.

Sarja kuusi - Mo Jamil (2017)

Mo Jamil puheella UK (ITV, FT)

Mo Jamil voitti The Voice UK -sarjan kuuden sarjan, joka oli juuri siirtynyt ITV: hen BBC Onelta.

Entinen valmentaja Jennifer Hudson ohjasi 25-vuotiasta Warringtonin laulajaa. Hän voitti muut finalistit Into the Ark, Jamie Miller ja Michelle John saadakseen levysopimuksen.

miksi tomaattikasvini lehdet käpristyvät

Hänen debyyttialbuminsa nimeltä Evolve sijoittui Ison-Britannian albumitaulukon sijalle 36, mutta hän ei päässyt 75 parhaan joukkoon ensimmäisellä singlellään Unsteady. Hän palasi The Voiceen vuonna 2018 vierailevana mentorina Team Jenniferille Leona Lewisin rinnalla.

Olen työskennellyt kovasti studiossa viimeiset kuusi kuukautta ja toivon voivani välittää joitain asioita, jotka olen oppinut levyäni tehdessäni, lahjakkaille laulajille Jenniferin tiimissä, hän lisäsi.

Samana vuonna Polydor Records pudotti hänet.

Viides sarja - Kevin Simm (2016)

Liberty X: n laulaja Kevin Simm voitti The Voice UK: n viidennen sarjan - hävittyään Hear'Saylle Popstarsissa jo vuonna 2001. Itse asiassa Hear'Sayn Danny ei päässyt ohi näyttelyn ensimmäisellä kierroksella, kun hän esiintyi 2013. Näyttely herätti enemmän 90-luvun loppupuolella / alkupuoliskolla nostalgiaa, kun myös Sean viidestä kokeili ohjelmaa - mutta hänkin ei onnistunut pääsemään sokeaan koeohjelmaan.

Kevinin voittanut single All You Good Friends saavutti huippunsa 24., mutta hänen debyyttialbuminsa Recover ei sijoittunut.

Vuonna 2018 ilmoitettiin, että Kevin korvaa Marti Pellow'n 90-luvun bändin Wet Wet Wet laulajana - joka vietti tunnetusti 15 viikkoa ykkösellä Love Is All Around -elokuvan kanssa Neljän häät ja hautajaiset -ääniraidalta.

Neljäs sarja - Stevie McCrorie (2015)

Skotlantilainen laulaja Stevie McCrorie on ainoa The Voice UK -voittaja, joka on saanut kymmenen parhaan singlen. Stevie oli Ricky Wilsonin ohjaama ja voittanut finaalipäälliköt Lucy O’Byrne, Emmanuel Nwamadi ja Sasha Simone, ja Stevie oli ensimmäisellä sijalla ensiesiintymisensä debyyttisinglillä, Adam Levine's Lost Stars -kannella, ennen kuin meni kuudenneksi.

Stevie on sittemmin palannut palomieheksi kertomalla Radio Times takaisin vuonna 2017: Mielestäni ihmiset pitivät sitä pahana, kun palasin. Mutta näin aina äänen hyvänä alustana. En koskaan odottanut olevani superkuulu ja sain itse asiassa enemmän mainetta kuin odotin.

Palomieheksi tuleminen oli toinen hämmästyttävä saavutus minulle, koska en voi uskoa, että onnistuin tekemään sen - olin aikoinaan laiska muusikko, joka juo koko ajan olutta. Se on työ, josta olla ylpeä, ja olin kuin 'en aio luopua tästä urasta, jonka saamiseksi työskentelin niin kovasti'. Olen ollut työssä vain kaksi vuotta.

Kolmas sarja - Jermain Jackson (2014)

Laulaja ja poliittinen aktivisti Jermain on epäilemättä yksi mieleenpainuvimmista ja suosituimmista The Voice -sovelluksen voittajista, joka voittaa näyttelyn suosituimman suosikin Christina Marien.

Hänen suosiostaan ​​huolimatta hänen kansionsa I'm Telling You saavutti vain listan 75. sijan, vaikka hänen 2015-niminen debyyttialbuminsa oli hieman parempi sijalle 42. Hän on sittemmin lopettanut musiikin opiskellakseen politiikkaa Leedsin yliopistossa ja valmistuu parhaillaan tutkinnostaan ​​Lontoon SOAS-yliopistosta.

Vuonna 2017 Jermain kertoi Radio Times : Näin Äänen voittamisen rakennuspalikoiksi, jolle urani rakennettiin. Minun on sallittu seistä tietyllä alustalla, ilmaista mielipiteeni ja ilmaista myös kuulemattomien mielipiteet. Ja olen juuri perustanut oman komission Islingtoniin nimeltä Fairer Futures Commission. Melkein riippumaton tutkimus on nähdä Islingtonin neuvoston toteuttamat politiikat ja miten ne voivat todella mahdollistaa ja varmistaa, että nuoret ja lapset hyödyntävät täyden potentiaalinsa.

luonnollinen murmakarkotetta

Toinen sarja - Andrea Begley (2013)

Andrea Begley voitti suosikin Leah McFallin voittaakseen näyttelyn ilahduttaen mentori Danny O’Donoghue.

Andrea nautti jonkin verran menestystä albumillaan The Message, joka saavutti listan seitsemänneksi. Hänen debyyttinsä Evanescence-elokuvan My Immortal -kannella saavutti huippunsa 30. numerossa, ja hän julkaisi kirjan, joka kertoo hänen kokemuksestaan ​​nimeltä 'En nähnyt tuota tulevaisuutta'.

Andrea on opiskellut osa-aikaista tohtoria ja tällä hetkellä hänellä on hallitustyö Belfastissa. Hän on julkaissut myös useita sinkkuja itsenäisesti, ja hänen toinen studioalbuminsa, Soul of a Songbird, ilmestyi joulukuussa 2019.

1. sarja - Leanne Mitchell (2012)

Leanne Mitchell voitti kaikkien aikojen ensimmäisen sarjan, jonka valmentajana toimi mentori Sir Tom Jones. Hän voitti Bo Brucen ja Tyler Jamesin finaalissa, mutta debyyttisinglensä, Whitney Houstonin Run to You -sovelluksen kansikuva, saavutti vain listan 45. sijan.

Hänen nimensä saanut albumi oli kaupallinen floppi, kun se saavutti listan 134. numeron.

Sillä välin finalisti Bo Bruce menestyi menestyksekkäästi albumillaan Before I Sleep, jonka hän julkaisi allekirjoitettuaan Mercury Recordsiin vuonna 2013, ja hän on esiintynyt myös useissa tanssisingleissä Chicanen ja Gareth Emeryn kanssa.

Mainos

EP: n Search the Night -myynti, jonka hän oli julkaissut itsenäisesti ennen The Voice -sovellukseen osallistumista, kiihtyi näyttelyssä menestymisen jälkeen ja saavutti 2. sijan iTunes-albumilistalla. Hän on sittemmin tehnyt yhteistyötä Zero 7 -miehen Henry Binnsin kanssa.

Voice UK palaa ITV: hen vuonna 2021. Jos etsit lisää katsottavaa, siirry TV-oppaasemme.